Ontdek de nieuwe CozyFlame

Ontdek de nieuwe CozyFlame

Bij CozyFlame, zijn we trots op het feit dat we een bedrijf zijn dat er is voor de mensen. Wat willen mensen? Keuzes! Ontworpen om op meer te draaien, gaan de mogelijkheden van CozyFlame verder dan slechts één brandstofbron. Je kunt pellets of hout verbranden met de CozyFlame.. Met de kenmerkende 360° luchtstroom zal de CozyFlame ultrahete vuren branden, warmte en sfeer bieden aan elke bijeenkomst.

Branden met Hardhout"Het Behouden van Traditie"

De beste momenten rond een vuurkorf worden gevoed door knetterend hardhout. Om momenten rond CozyFlame net zo bevredigend te maken als bij een kampvuur, hebben we onze korf zo ontworpen voor mini eikenhout is ovengedroogd en vervolgens meer dan een uur lang hitte behandeld om het vochtgehalte zo laag mogelijk te maken. Voilà! Het resultaat is een rookvrije, schone verbranding.

Als je geen Mini eikenhout bij de hand hebt, is dat oké! Je kunt andere soorten brandhout gebruiken. Maar kies verstandig. Het verbranden van naaldbomen die hars en vocht bevatten, kan meer rook produceren. Voor de beste ervaring selecteer je een paar brandstofopties uit onze ultieme houtvuurgids. Neem even de tijd om je erin te verdiepen en je zult minder tijd besteden aan het stoken van het vuur en meer tijd besteden aan het opnieuw verbinden met de mensen om je heen.

We begrijpen het, het leven kan hectisch zijn, en niet iedereen heeft tijd voor een vuur. Het beste aan CozyFlame is de relatief flexibele brandtijd. Het gebruik van hardhout in beide maten van CozyFlame geeft je ongeveer 30 minuten dansende vlammen voordat er meer mini-logs nodig zijn. Die korte momenten rond het vuur zijn veel gemakkelijker in te passen in je week. CozyFlame en CozyFlame XL stellen je in staat om dagelijkse routines te vervangen door meer spontane momenten met je familie en vrienden. 

Branden met Pellets: Brandstof voor Innovatie

We zijn blij te kunnen zeggen dat we een vuurkorf hebben die pellets verbrandt.

CozyFlame is het eerste Tafelhaardcentrum product die Premium Houtpellets verbrandt, en we zijn verheugd je dit niveau van gemak te kunnen bieden!

Onze verwarmingspellets worden duurzaam gewonnen uit 100% natuurlijk hardhout. Het extrusie- (of verdichtings-) proces maakt pellets dichter dan traditioneel brandhout, waardoor ze efficiënter verbranden en meer warmte produceren.

CozyFlame brengt ongeveer 30 minuten warmte op tafel voordat er een schepje of twee nodig is om het feest gaande te houden.

Tip: Pellets zijn een veelvoorkomende brandstof die over het algemeen in twee categorieën kunnen worden verdeeld: verwarming en koken. Kook- of BBQ-pellets worden meestal gemaakt van 100% hardhoutzaagsel, terwijl verwarmingspellets worden gemaakt van zachtere houtsoorten die chemische toevoegingen bevatten. Als je van plan bent om heerlijke marshmallows te roosteren boven je CozyFlame, gebruik dan onze premium houtpellets of kookpellets. Klik op de link als je benieuwd naar meer tuinartikelen.

Of je nu voor hout of pellets kiest, je zult een goede tijd hebben! Samengevat: CozyFlame brengt warmte op tafel, hoe je het ook bekijkt. Warme herinneringen, knusse vlammen en kleverige marshmallows. We hopen dat je plezier hebt!

Terug naar blog

Video