Over Ons

Onze passie

Welkom bij TafelhaardCentrum

Bij TafelhaardCentrum begrijpen we als geen ander het belang van een warm en sfeervol buitenleven. Daarom hebben we onze webshop opgericht, waar je een divers assortiment aan tafelhaarden kunt ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een knusse bio-ethanol tafelhaard, een stijlvolle vuurkorf, praktische heaters, of zelfs een trendy vuurtafel, bij TafelhaardCentrum hebben we voor elk wat wils.

Bekijk onze collectie
Antraciet tafelhaard - Een stijlvolle toevoeging aan je buitenruimte.

Liefde voor duurzaamheid

Onze passie voor sfeer en warmte

Bij Tafelhaard centrum hechten wij veel waarde aan duurzaam genieten. Dit laten wij ook merken door het gebruik van duurzame producten. Onze Tafelhaarden zijn speciaal getest zodat jij de beste ervaring thuis hebt.

Bekijk onze hardloper

Caption

Het creëren van de perfecte ambiance

Een flakkerend vuur is al eeuwenlang het symbool van gezelligheid en samenzijn. Het biedt niet alleen warmte op kille avonden, maar brengt ook mensen samen. Bij TafelhaardCentrum streven we ernaar om deze magische ervaring naar jouw eigen achtertuin te brengen.

Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan verschillende smaken en behoeften te voldoen. Of je nu houdt van traditionele ontwerpen of juist de nieuwste trends volgt, wij hebben een ruime keuze aan tafelhaarden die perfect bij jouw stijl passen.

Lees onze expertblogs

Bekijk onze collectie